40-dagen-meditatie 2024

In een periode van 40 dagen gaan we gezamenlijk dagelijks eenzelfde meditatie doen. Door een meditatie 40 (aaneensluitende) dagen elke dag te doen, worden blokkades afgebroken die ervoor zorgen dat de meditatie zijn optimale doorwerking kan hebben.

Voor deze 40-daagse zal een specifieke meditatie gekozen worden die past in deze tijd. In deze periode komen we 4x bij elkaar om de meditatie gezamenlijk te doen, elkaar te supporten, en ervaringen uit te wisselen. De andere dagen doe je de meditatie voor jezelf, op het tijdstip dat bij jou past. 

Je zult gedurende de periode merken dat je ervaring van de meditatie zich steeds verder uitdiept. Door de meditatie dagelijks te doen zal je ook ervaren hoe dit je hele dag kan beïnvloeden. 

De standaard tijdsduur voor de meditatie is 11 minuten. Opwarmende oefeningen of een voorbereidende kriya kunnen je lichaam en geest klaarmaken om de meditatie met optimale aandacht te doen. Probeer ook eens hoe het is om de meditatie 31 minuten te doen.


Wanneer: Zaterdag 13 januari (eerste dag en uitleg van de meditatie) – Zaterdag 27 januari – Zaterdag 10 februari – Woensdag 14 februari (laatste dag  en afsluiting) | Alle bijeenkomsten 8:00-9:15u.
Waar: De BinnenCirkel | Walstraat 2 Ootmarsum
Bijdrage: Deelname €33
Opgave: Neem contact op voor aanmelding, klik hier voor de contactgegevens

This image has an empty alt attribute; its file name is infinity-flower-01-150x150.png