All chakra workshop

The chakras are our life force, which contain the richness of our being.”

Guru Rattana – Your life is in your chakrasWanneer: Zaterdag 2 juli 2022 | 9:00-13:00u
Waar: De BinnenCirkel | Walstraat 2 Ootmarsum
Bijdrage: Deelname €50 | Bij boeking en betaling vóór 16 juni geldt een vroegboekkorting van €10,00
Opgave: Stuur me een berichtje om je op te geven.


Meer achtergrond

De meeste van ons hebben weleens gehoord van de 7 chakra’s die als energiecentra langs onze ruggengraat liggen. Elk chakra is een energetisch centrum met zijn eigen kwaliteiten. Gezamenlijk vormen de chakra’s een netwerk dat ons complexe verstand/lichaam/emotie/geest-geheel uitdrukt en coördineert.

De chakra’s kunnen gezien worden als de basis van onze energiestroom – of deze nou vastzit of juist volop stroomt. Ons onderbewuste heeft hier een grote invloed op via onze gedachtenpatronen, gevoelens en handelingen. Door ons bewust te worden van en te verbinden met de potentie van onze chakra’s kunnen we onze negatieve patronen loslaten. Stap voor stap kan onze levensenergie meer gaan stromen en komen we steeds dichter bij onze innerlijke levenskracht.

In de yogalessen zijn we op dit moment één voor één de verschillende chakra’s aan het behandelen. Elk chakra heeft zijn eigen plek in het geheel, alle chakra’s zijn daarin even belangrijk. In deze workshop gaan we het hebben over de samenhang van de verschillende chakra’s en hoe ze gezamenlijk helpen ons zielspad te vinden. We nemen de tijd voor een oefeningenserie en meditatie waarin we alle chakra’s één voor één langsgaan, activeren en helpen ontvouwen. We brengen onze energiestroom in beweging en ervaren onze innerlijke heelheid en levenskracht.