Ervaringen

Sophie Heerink, Ootmarsum
“De Kundaliniyoga werkt voor mij goed! Ook omdat het ieders mogelijkheden wil vergroten. Alles wat je kunt/doet is goed als dat voor jou zo voelt. Lichamelijk werken (soms best pittig), ontspanning, kennismaken met meditatie, mantra’s zingen, Marijke brengt het op een losse, nuchtere manier en ze draagt zorg voor een goede, ontspannen sfeer. Ze begeleidt je zodat je de oefeningen op de goede manier uitvoert en vertelt erbij wat voor uitwerking ze hebben op jouw welzijn. Daarvoor is het wel nodig dat je ‘bij jezelf blijft’ daar op je matje. Het is een fijn uur, echt even bezig met jezelf!”

Anoniem
“Direct na de eerste les voelde mijn lichaam soepeler, energieker  én meer ontspannen aan. Na altijd veel moeite gehad te hebben met mijn ademhaling ( o.a. hyperventilatie) merk ik dat ik door oefening steeds beter kan ademhalen en dit gedurende de dag kan toepassen als ik het even druk heb. Waar ik vooral blij mee ben is dat ik opnieuw connectie met mijn lichaam heb en veel beter bij mijzelf kan blijven! Marijke weet de les tot een heerlijk rustmoment voor jezelf te maken, door haar persoonlijke aandacht en rustige en eerlijke manier van doen. Ook buiten de lestijden staat ze klaar met tips die je verder helpen.”

Giny Wilbers, Ootmarsum
“Doordat ik fibromyalgie heb kan ik niet goed sporten. Toen ik las dat er Kundalini Yoga kwam in Ootmarsum heb ik mij aangemeld. Ik kan niet alle oefeningen meedoen maar zittend op een stoel kom ik een heel eind. Het geeft me rust in mijn hoofd en ik voel me er goed bij. Ik ben altijd verbaasd dat de les zo snel voorbij gaat. Je gaat zo op in de oefeningen dat je heerlijk ontspannen bent na de les.”