Gepersonaliseerde yoga

Soms voel je dat er in je lichaam plekken zijn waar de energie niet stroomt, of waar je de verbinding niet mee kan krijgen. Dat kan leiden tot fysieke of emotionele klachten. Of je blijft mentaal rondjes draaien in dezelfde patronen.

Vanuit de kundalini yoga zijn er vele oefeningen en oefeningenseries die gericht zijn op een bepaalde blokkade of uitwerking. De bewegingen en trillingen die bij de oefeningen horen zorgen ervoor dat in specifieke gebieden in ons lichaam blokkades loskomen. Door hier langer mee aan de slag te gaan kunnen oude patronen doorbroken worden en kunnen er levensveranderende effecten optreden. De oefeningen kunnen ingezet worden voor lichaam, geest en ziel.

Wil je hier concreet mee aan de slag middels yoga of meditatie, neem dan contact met me op voor meer informatie.

Naar aanleiding van jouw vraag kan ik op zoek gaan naar de juiste oefeningenserie, meditatie of andere vorm van oefening voor jou. Hiermee kunnen we de blokkade die je ervaart aankijken om de energie daar vervolgens weer te laten stromen. We kunnen de oefeningen doornemen in een persoonlijke yogales. Hier kun je dan thuis mee aan de slag om de werking dieper door te laten werken. De duur en aard van de oefeningen wordt afgestemd op je yoga-ervaring en de tijd die je hier vrij voor kunt en wilt maken.

Af en toe een privé yogales afnemen is ook altijd een mogelijkheid.