Gong training Module 1 en 2

In oktober komt Tina Maria Stahl van de Nordic Gong Academy uit Denemarken naar Twente om gong-training te geven. Op 7 en 8 oktober geeft Tina Maria Stahl een Gong Training Module 1 (introductie workshop voor beginnende gongspelers) in Enschede. Op 14 en 15 oktober vindt module 2 plaats in de BinnenCirkel in Ootmarsum. Voorafgaand aan beide weekenden kunnen de deelnemers die dat willen genieten van een voorbereidend gong-bad op de desbetreffende locatie.

Scroll naar beneden voor meer informatie.

Een toelichting van Tina Maria over module 2 in Ootmarsum:

Ik ben verheugd dat je interesse toont in verkenning van de wereld van Gong Sound Healing! Het is een boeiende en transformerende oefening die al velen geraakt heeft.

Gong Sound Healing is niet slechts een passieve ervaring – het is een reis van zelf-exploratie en transformatie. De Gong is als je Gids, die je leidt naar de verborgen dieptes van je eigen bewustzijn. Het is een herinnering dat in de resonantie van geluid de kracht ligt om te helen, om te verheffen, en om de ware essentie van wie je bent te ontdekken – je meest innerlijke zelf te ontsluiten.

In deze module gaan we op een unieke reis van zelf-ontdekking en emotionele hernieuwing – we laten emotionele bagage los, en verkrijgen helderheid van geest en hernieuwde vitaliteit. Je leert gevorderde Gong technieken die je faciliteren in je persoonlijke doorgaande reis met Gong Sound Healing. Het is aanbevolen module 1 – Introductie Gong Spelen vooraf te volgen.

De vibraties van de gong weten subtiel emoties los te maken die diep in ons verborgen kunnen liggen. Het is als een uitnodiging jezelf te openen en emotionele baggage die je bij je droeg te laten gaan. De vibraties van de gong doordringen je fysieke lichaam, en vinden hun weg naar elke spier en elk gewricht. Je zult merken dat spanning en stress weg lijken te smelten, waarna je in een diep gevoel van ontspanning terecht komt.

Door de harmonieuze Gong geluiden beginnen de gebruikelijke stemmen van je gedachten te verstillen en weg te trekken. Je mind wordt een stille etherische oceaan, die ruimte biedt voor momenten van diepe mindfulness en zelf-reflectie. De Gong’s vibraties staan erom bekend de chakra’s of energiecentra te harmoniseren. Deze uitlijning brengt een gevoel van balans en welzijn in je hele wezen.

Je zult je hernieuwd voelen en klaar om het leven opnieuw te omarmen. Het is alsof je een frisse start gegeven is, ontzorgd en met hernieuwde energie.

Ik voel me vereerd en dankbaar je te begeleiden in deze stap van je spirituele reis,

Met warme groet,

Tina Maria

Tijden Module 1 Enschede:

  • vrijdag 6 oktober   19:00-21:00 uur (Gongbad – Gift van Tina Maria Stahl voor de deelnemers)
  • zaterdag 7 oktober 10:00-17:00 uur en 19:00-21:00 uur
  • zondag 8 oktober    9:00-16:00 uur

Tijden Module 2 Ootmarsum:

  • vrijdag 13 oktober   19:00-21:00 uur (Gongbad – Gift van Tina Maria Stahl voor de deelnemers)
  • zaterdag 14 oktober 10:00-17:00 uur en 19:00-21:00 uur
  • zondag 15 oktober    9:00-16:00 uur

Interesse? Neem voor meer informatie contact op met Marijke Timmermans:  info@saraswati-kundalini-yoga.nl

Tijdens de training zal in principe Engels gesproken worden, daarbij is vertaling naar het Nederlands mogelijk.