Gongbad

Op zaterdag 25 februari 2023 van 14.00 – 15.45 uur kun je genieten van een serie anti-stress yogaoefeningen en je daarna laten onderdompelen in de helende klanken van een gongbad.

Marijke Timmermans en Monique Siahaya zullen samen het yoga & gongbad faciliteren. Zij zijn beide ervaren Kundalini Yoga docenten.

De gong

De gong wordt al eeuwenlang ingezet voor heling en transformatie. De klanken van de gong maken je onderbewuste schoon en brengen je in een staat van diepe rust. Door de klanken en vibratie van de gong komen je zenuwstelsel, je lichaam en je denken tot rust.

Je kunt een diepe ontspanning ervaren wanneer je je laat meedrijven op de klanken van de gong. Het wordt een bad genoemd omdat de klanken je aan alle kanten omspoelen, je kunt je er alleen aan overgeven.

Praktische informatie

Tijdens de gong ontspanning lig je op een matje op de grond. Je kunt je eigen yogamat, slaapzak, deken of kussens meenemen om het jezelf zo comfortabel mogelijk te maken. Doe gemakkelijke, loszittende kleding aan. Er zijn ook yogamatjes in de ruimte aanwezig. Na afloop is er thee en een kleine versnapering.

Van harte welkom, ook als je de yoga & gongbad door omstandigheden liever zittend wilt ondergaan.


Wanneer​​​: 25 februari 2023 | 14.00-15.45 uur (zaal is open vanaf 13.45)
Waar: De Binnencirkel | Walstraat 2, Ootmarsum
Bijdrage​​: € 22 p.p.
Opgave: Aanmelden kan door een berichtje te sturen via de contactgegevens of het contactformulier.

This image has an empty alt attribute; its file name is infinity-flower-01-150x150.png