Ontspan, laat los, genees

Introductie workshop Sat Nam Rasayan met Siri Ram Singh

Sat Nam Rasayan is een eeuwenoude heling vorm uit India en Tibet. In Sat Nam Rasayan verruim je met diepe meditatie en stilte je bewustzijn en waarneming om te genezen. Dan ben je in staat om spanningen, of weerstanden in jezelf en in anderen of in een situatie op te lossen. Je wordt bewust van wat er speelt en blokkades verdwijnen.

Voor wie is de workshop?

Voor iedereen die geïnteresseerd is in yoga en meditatietechnieken en die zich wil verdiepen in de kunst van het genezen. Kijk hier voor meer informatie.

Door wie?
De in Duitsland wonende Sir Ram Singh is yogaleraar, Sat Nam Rasayan healer en docent aan de Internationale school voor SNR. Siri Ram geeft les in binnen- en buiten land. De reeks introductie workshops, die hij in Nederland geeft, is voor iedereen die geïnteresseerd is in yoga en meditatietechnieken. Ook mensen die beroepsmatig of naast hun normale professie met Sat Nam Rasayan willen werken zijn welkom. Door de meditatieve en neutrale staat waarin je met SNR komt, ben je in staat spanningen of weerstanden in jezelf, in een ander of in een situatie op te lossen.


Datum: Vrijdag 8 december 2023 | 19:00-21:30u
Waar: De BinnenCirkel | Walstraat 2 Ootmarsum
Bijdrage: €40; bij aanmelding en betaling vóór 2 december ontvang je een vroegboekkorting van €5 en betaal je €35
Opgave: Stuur me een berichtje om je op te geven.
Minimaal aantal deelnemers: 6