Power to the heart

Hoe kunnen we ons afstemmen op de energie van ons hart,
zodat onze innerlijke kracht en liefde vrijuit kunnen stromen?

De inhoud van de workshop komt uit de Kundalini yoga. Je hoeft geen ervaring te hebben met Kundalini yoga om deel te nemen.

Praktische informatie


Wanneer: Zaterdag 16 oktober 2021 | 9:00-13:00u
Waar: De BinnenCirkel | Walstraat 2 Ootmarsum
Bijdrage: Deelname €45 | Bij boeking en betaling vóór 21 september geldt een vroegboekkorting van €10,00
Opgave: Klik hier voor de contactgegevens

Meer achtergrond

Rond 2012 zijn we overgegaan naar een nieuw tijdperk, het zogenaamde Waterman-tijdperk. We laten de leidraad van religie, dualiteit en geweld achter ons, en kunnen gaan inzetten op een tijd van bewustzijn, informatie en energie.

Voor een volwassen expressie van dit nieuwe tijdperk heeft de hart-energie een belangrijke sleutelrol. De frequentie van de aarde is bij de overgang verhoogd naar de frequentie van het hart, waardoor we makkelijker af kunnen stemmen met zowel ons hart als met het grotere geheel. Door naar binnen te keren vinden we zo onze weg in de huidige chaos van deze overgang en in de nieuwe overvloed van snelheid en informatie.

Als we op die manier onze innerlijke drijfveren leven kunnen we gezamenlijk een gebalanceerd collectief vormen, waarin we ons eigen hart volgen, en tegelijk elkaar nodig hebben om onze krachten de wereld in te brengen.

In deze workshop gaan we in op praktische manieren om ons af te stemmen op de hartfrequentie, en ons door ons hart te laten leiden. We doen een yogaserie en meditaties die helpen het hart te openen, en de energie van het hart vrijuit te laten stromen. Daarnaast zullen handvaten gegeven worden die in het dagelijks leven kunnen helpen de energie te verhogen naar de frequentie van het hart. Ondersteunend zullen we ingaan op wat theorie rondom deze energie maar ook over ons fysieke lichaam om de samenhang en het holistische geheel beter te begrijpen.

We hoeven onze aandacht niet op angst, maar op liefde te richten. Zo helpen we samen een wereld van liefde te co-creëren.