De zomer is begonnen! + kennismakingskorting :-)

Hallo lieve mensen,

Afgelopen week was alweer de laatste les voor de zomer. Het is een enerverend seizoen geweest met de officiële start van Saraswati Kundalini Yoga, een website, een hele leuke groep, en ook veel plezier!

In de zomer is er lekker de ruimte voor het opbouwen van nieuwe lessen. Oefeningenseries ter kennismaking, om het hart te openen, voor de hormoonregulatie, etc. Ik kijk er erg naar uit!

Ondertussen zal ik zelf doorgaan met de serie die ik nu volg: de essentie van zelf. In deze serie voel ik hoe mijn bovenrug, borstkas en schouders steeds meer ontspannen, en er verbinding ontstaat tussen buik en hart. Een fijne serie om spanningen los te laten en om krachtig en vanuit openheid de dag te beginnen. Deze serie ga ik 40 dagen lang elke dag doen, zodat deze oefening op een dieper niveau door kan werken en echt een verandering teweeg kan brengen in mijn lichaam.

Na de zomer is het weer tijd voor een kennismakingskorting. Doe je per 16 september voor het eerst mee, dan geldt het tarief van 6 lessen voor €40. De eerste aanmeldingen lopen al binnen, dus geef je snel op!

En dan vooral: een hele fijne zomer gewenst!!

Sat nam,

Marijke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *