Gift of Womanhood

Alweer 8 jaar geleden deed ik mee aan een retraite-week “Ode aan de Vrouw”. Oei dat was wel spannend! Mijn opleiding en werk hadden tot dan toe in een mannenwereld plaatsgevonden, en daarin gedijde ik eigenlijk wel goed dacht ik. En nu dan een week met alleen maar vrouwen..! Daar zag ik wel een beetje tegenop eerlijk gezegd. En wat bleek bij de introductie… dat gold voor ongeveer elke vrouw die meedeed!

Maar toen… elke ochtend zwemmen in het meertje, veel heup-openende oefeningen, veel aandacht voor onze baarmoeder en yoni, een intuïtief schema, ruimte om te delen, rituelen, water, natuur, heerlijk eten, dansen… alles begon te stromen! Wát een bevrijding!!!!!!!!

Gedijde ik echt zo goed in die mannenwereld? Of kende ik niet anders en had ik er met de beste bedoelingen het beste van gemaakt? Sinds die week weet ik het antwoord wel op die vraag!

En ook als je in een vrouwenwereld werkt of alles gradaties daartussen: heb je geleerd je mannetje te staan? Of is er ruimte voor je intuïtieve flow en voor het in verbinding zijn van vrouw tot vrouw of vrouw tot man?

Wil jij je ook meer verbinden met je vrouw zijn? Of deze verbinding verder verdiepen? Kom dan meedoen aan de workshop Gift of Womanhood. Met yoga-oefeningen en meditaties gaan we naar ons buikgebied om wat hier vastzit langzaam los te maken, en onze zachte kracht te laten stromen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *